6.03.2012

Student, Rumænien og så Zambia!


Det nærmer sig, at jeg bliver student.

Jeg har allerede været oppe i tre af mine eksamener, så nu mangler jeg "kun" de sidste fem.. 
Det er også derfor det ser lidt sløjt ud her på bloggen..
Mine bedsteforældre får snart huen af mig, som de skal give mig på d. 26. juni! Det er vildt, at tre år på gym er gået så stærkt, og endnu mere surrealistisk, at rejsen til Rumænien, for ikke at tale om Zambia, er lige rundt om hjørnet!!

Det er nemlig sådan, at min mor har inviteret mig med til Rumænien fra d. 10. juli, hvor vi skal ned og besøge vores feriebarn, Ciprian, på et børnehjem i Costesti, hvor jeg også skal tage billeder af børnene. Efterfølgende kommer han med hjem til Danmark og holder sommerferie hos os igen i år, som han plejer. Det er en fantastisk oplevelse at have ham boende, netop fordi han er så livsglad og taknemmelig for alt hvad vi giver og gør. Det er også derfor vi glæder os super meget til at besøge ham, og se hans eget land, dets kultur og absolut smukke natur med bl.a. de transsylvanske alper!

Det var egentlig også hans glæde og taknemmelighed, der motiverede mig til at melde mig som frivillig i Afrika. fra september til november i år skal jeg nemlig til Zambia for at opleve smuk afrikansk natur og dyreliv i en måned, for ikke at tale om de to efterfølgende måneder hvor jeg skal arbejde frivilligt med humanitært arbejde og fotografere. Organisationen der står for oplevelsesrejserne hedder www.adventuredk.dk! 

Jeg glæder mig til begge rejserne, og jeg vil poste alle billederne jeg får taget på et tidspunkt! 

Christine..


2 kommentarer:

  1. jeg glæder mig til at se de fantastiske billeder fra Zambia!!

    SvarSlet
  2. Tak Lærke! :) det bliver spændende :)

    SvarSlet